top of page
Solar-Teq klein Logo transparant.png

Reiniging

REiniging en

Onderhoud

 

Jaarlijks uw zonnepanelen laten reinigen levert al gauw 4 tot 10 % méér rendement op!

 

Het rendement van uw zonnepanelen daalt wanneer deze vuil worden. Het loont zich dan ook om vuile zonnepanelen minimaal één keer per jaar te laten reinigen.

 

Als u over een groot zonnepark beschikt dan kan dit al een aardig karwei worden. En vóór u het weet, is het jaar om! Bovendien vindt u het misschien niet altijd even prettig zelf het dak op te gaan. Echter de klus steeds uitstellen, zorgt er voor dat het rendement van de zonnepanelen steeds minder word.

Solar-Teq beschikt over een eigen professioneel zonnepaneel reinigingsteam, welke wij het gehele jaar door kunnen inzetten. Hiermee kunnen wij grote oppervlakten, zoals daken van kassen, stallen en veehouderij, snel en efficiënt schoonmaken.

Voorkom dat uitstel afstel wordt!

 

Bij Solar-Teq reiniging, denken wij graag met u mee. Wij  zorgen ervoor dat u totaal geen omkijken meer heeft naar die jaarlijkse schoonmaakklus.
 

Solar-Teq houdt voor u in de gaten wanneer het weer tijd is voor “de schoonmaakbeurt”. Twee weken voor dat moment zullen wij dan contact met u opnemen om een afspraak te maken. U kunt zich verder gewoon bezig houden met uw bedrijfsactiviteiten…… en wij regelen de rest!

 

Clean and Simple!

bottom of page