top of page

INSTALATIE

Solar-Teq klein Logo transparant.png
Partners

Partners

Logo Perpetum.png

Solar-Teq BV is voor de Nederlandse markt preferred suplier van PerPetum.

Perpetum heeft meer dan 300 industriële projecten gerealiseerd binnen Afrika en Europa en is actief in landen als Belgie, Frankrijk, Nederland, Engeland, Marroco, Burkina Faso en nog vele anderen.

PerPetum vertrouwt op Solar-Teq. U toch ook?

Projecten en ERvaring

Projecten en ervaring

GRAVE

Merlet College

169 KwP

Solar-Teq groot Payoff.png
Projecten en Ervaring
Bedrijven

Bedrijven

ADVIES EN CONSULT

Het spreekt voor zich dat een systeem met zonnepanelen niet uitsluitend interessant is voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zeer veel bedrijven krijgen namelijk ieder jaar opnieuw te maken met een torenhoge energiefactuur. Ze proberen deze factuur op allerhande manieren te drukken, bijvoorbeeld door een goede isolatie te voorzien, maar dergelijke ingrepen verminderen uiteraard het energieverbruik van grote bedrijfsprocessen niet.

 

Hoe kunt u  dit dan precies opvangen? Door te investeren in zonnepanelen natuurlijk! Bent u  van plan om zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand te plaatsen, maar wilt u graag eerst een goed beeld hebben van de gemiddelde kostprijs waar u rekening mee dient te houden? Solar-Teq zet deze kosten graag even voor u op een rijtje!

Grootschalige zonne-energiesystemen zijn complex en kostbaar. Juist daarom is een betrouwbare partner van groot belang. Solar-Tec helpt u bij het ontwikkelen van een plan dat is afgestemd op uw behoefte. 

 

Solar-Teq maakt een duidelijke en overtuigende businesscase, gebaseerd op concrete feiten en cijfers, die de waarde van de investering of samenwerking inzichtelijk maken. Solar-Teq biedt tevens een diversiteit aan mogelijkheden om uw bedrijf te verduurzamen met hernieuwbare energie uit de zon. Wij zijn een organisatie met enorm veel technische kennis op het gebied van grootschalige zonne-energie projecten. 

Particulieren

Particulieren

Het is een feit dat ieder jaar de energieprijzen stijgen. Bent u de jaarlijks stijgende energierekening zat en overweegt u te investeren in zonnepanelen?

 

Solar-Teq biedt u het totaal pakket. Vanaf het eerste moment wordt u begeleid door één van onze adviseurs. Naar aanleiding van uw wensen en de mogelijkheden met uw dak wordt er een offerte op maat gemaakt. 

 

Zet uw stroomprijs voor de komende 25 jaar vast door middel van een zonnepaneel systeem. Uw geld maakt op uw dak meer rendement dan wanneer het op de bankrekening staat.

Durft u te investeren in uw huis en toekomst?

Solar-Teq installeert het zonnepanelen systeem binnen één dag. Hierdoor heeft u zo min mogelijk overlast. Wij werken uitsluitend met zonnepanelen en omvormers van hoogwaardige kwaliteit. U verdient uw installatie in 8 tot 9 jaar terug en maakt daarna nog 16 tot 17 jaar netto rendement op uw geïnvesteerde geld.

 

U kunt de energiesubsidiewijzer raadplegen, deze geeft een overzicht van de meest recente plaatselijke regelingen voor particulieren door middel van het invullen van uw woonplaats.

bottom of page